SİVAS / YILDIZELİ - Kümbet İlkokulu

Okul Müdürü 0507 826 96 99
Kümbet Köyü/Yıldızeli/SİVAS
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulyarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı bir birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler idareci, öğretmen bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyıldan çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanları için çalışacağız.
Ulaşım, öğretmen servisi ve özel araçlar ile sağlanmaktadır.
Belde Belediyesi iken nufusun azalmasından dolayı köy statüsüne düşmüştür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezine 19 km, il merkezine 60 km uzaklıkta bulunmaktadır. İl ve ilçeden okulumuza gidiş geliş imkanı vardır. Okulumuzda taşımalı öğrenci yoktur.Okulumuz 1-2 ve 3-4.sınıf şeklinde birleştirilmiş sınıflardan oluşmaktadır. Rahat huzurlu bir çalışma ortamı mevcuttur.